Smuk og sund med Zenz Organic Hairdressing

Smuk og sund hos Zenz

Hos Zenz Organic Hairdressing får du eksklusive hår- og skønhedsbehandlinger – altid med miljøvenlige produkter, så du undgår potentielt skadelige kemikalier.

Zenz er den første certificerede grønne salon i verden og Danmarks største grønne frisørkæde.

Hos Zenz kan du være 100% sikker på, at der bliver taget lige så meget hensyn til din sundhed som til kvaliteten af håndværket. 

Økologisk, grøn frisør

Egen serie af naturlige produkter

Skønhedsbehandlingen er ren forkælelse. Dygtige stylister sørger for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du kan nyde friskbrygget økologisk kaffe eller te, hovedbundsmassage og et afslappende fodbad.

De syv Zenz-saloner bruger alle deres egen serie af danskproducerede, professionelle hårprodukter, Zenz Organic Products. Produkterne er baseret på naturlige, økologiske og veganske ingredienser i topkvalitet som fx koldpresset avocadoolie og oprenset aloe vera. 

Produktserien indeholder både hårpleje- og stylingprodukter, hudpleje og makeup. Alle er Svanemærkede, og flere er tilmed AllergyCertified og veganske. 

Du undgår skadelige kemikalier, ikke bare i plejeprodukterne men også i alt fra håndklæder til kaffe og rengøringsprodukter. På den måde drager Zenz omsorg for både dig som kunde, for deres medarbejdere og for vores planet. 

Gratis analyse af hår og hovedbund

Vær smuk i lang tid

Frisørerne har en høj standard og en lidenskab for deres job. Du får en professionel klipning og styling, så du har det godt når du forlader salonen, og din klipning forbliver smuk i lang tid.  
Zenz tilbyder gratis analyse af dit hår og hovedbund, og du kan naturligvis få hjælp til at vælge de rigtige produkter til din hårtype og ønsker.   

Prøv også en af kurbehandlingerne. Den ultimative luksus er en detox-kur, der blandes, så den passer perfekt til dit hår. Bare luk øjnene og slap af i en massagestol. 

Farve til hår, bryn og vipper 

Du kan få blandet en unik hårfarve, der passer til dit hår og dine ønsker. Det giver dig et naturligt og flot resultat, og den naturlige hårfarve har en plejende effekt og tilføjer volumen til dit hår.  
Få samtidig farvet dine vipper og bryn. Farverne er allergivenlige og egner sig også til gravide og duftfølsomme mennesker. 

Hvis du skal til en speciel begivenhed, måske et bryllup eller en fest, kan stylisterne style dit hår og lægge en smuk makeup - og sørge for, at du føler dig godt tilpas og ser fantastisk ud.
Du kan booke tid på zenz.dk.

BonusInfo:
Du optjener 9% bonus, når du får dit hår plejet hos Zenz og betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Den nærmest af Zenz syv saloner finder du på fbf.dk.
Når du køber økologiske produkter på zenz.dk, optjener du 5% bonus med Forbrugsforeningskortet.

Zenz har egen serie af naturlige produkter