Historisk idyl i Ribe

Historisk idyl i Ribe

Ribe Byferie byder på oplevelser i middelalderbyen og i naturen i Vadehavet. Kom ud blandt sæler, østers og følg vægteren om aftenen med hans gruopvækkende historier.


 Sort sol over Ribe

Feriecentret Ribe Byferie Resort har lanceret et 3-dages ophold, der har vist at ramme plet i manges ønsker om en forlænget weekend eller nogle dage med det gode liv. Det er opholdet Miniferie Deluxe der er blevet en stor succes.

En af årsagerne er, at Nationalpark Vadehavet lokker med oplevelser, du godt kan bruge mindst tre dage til. Men feriecentret koordinerer også et væld af andre oplevelser.

Nationalpark Vadehavet er en magnet

Sælsafari, østersture, trækfugleture – mulighederne er mange, hvis du vil opleve naturen i Vadehavet, der er et af Europas vigtigste vådområder.

Oplev sælerne ved Vadehavet

Det er i Vadehavet, du finder landets største bestand af spættet sæl. Sælerne holder til på de store sandbanker ved Mandø. Turen til øen foregår med traktorbus, og det er en fantastisk oplevelse  at køre henover havbunden ved lavvande.

Feriecentret udlejer desuden cykler og el-cykler, hvis du har lyst til en tur langs diget ud mod Vadehavet.

Kulturarv uden støv

Ribe er som bekendt Danmarks ældste by og med mere end 100 fredede bygninger og en perlerække af seværdigheder, er der nok at se på.

 I Ribe er flere gamle huse fredet

Hver dag foregår der noget i byen. Vægterrundgang er meget populær, hvor du kommer på aftenvandring med en vægter som guide gennem de gamle gader. Undervejs hører du om gruopvækkende episoder fra en tid med Riber ret og mange andre historier.  

Hver tirsdag er der stort veteranbiltræf på engen midt i byen. Hver onsdag er der marked og torvedag langs Skibbroen, byens lille havn.

Prisvindende feriecenter

Ribe Byferie Resort er med god grund et af Danmarks mest populære feriecentre. Her er standarden høj, både inde og ude. Ferielejlighederne ligger som ’en by i byen’, få minutters gang fra domkirkepladsen og den middelalderlige bykerne.

 Ribe Byferie er centralt beliggende


En Miniferie Deluxe består af 3 nætter med morgenkomplet i en ferielejlighed, hvor der er sørget for opredte senge og håndklæder til dig ved ankomst. På afrejsedagen kan du sove længe, da der først er check ud kl. 11.00.

Se Ribe Byferie Resorts mange spændende ophold, bl.a. kulinariske ophold, sort sol ophold og ophold med sælsafari.