Leg året rundt med Buddy Legetøj

Leg hele året rundt

Buddy Legetøj har børnenes julegaver parate. Hør hvad eksperten forventer bliver trenden.

 Buddy Legetøj


Lego og Brio er det mest klassiske, du kan finde. Det sælger altid godt op til jul og er fantastisk inspirerende for både drenge og piger,” siger Jesper Faurschou, adm. direktør for Buddy Legetøj.

 Legetøj dukker
 

Dukker til leg og til pynt

Jesper Faurschou er opmærksom på, at piger og drenge ofte leger med samme slags legetøj. Alligevel vover han pelsen og fortæller:
”Især for pigerne er L.O.L.-dukker et hit. Pigerne elsker at samle på dem og på den næsten uendelige række af tilbehør. De leger og leger med tingene og stiller dukkerne op til pynt på værelset.”

Han fortæller, at de originale Barbie dukker desuden har fået en opblomstring og hører til det klassiske valg under juletræet. Judith dukker er en anden mulighed, hvor der også er utrolig mange varianter til pigerne, fx modedukker.

 Legetøj Nerf Guns

 Ude at redde verden med vennerne

”Drengene er vilde med Nerf pistoler. Nerf har et stort udvalg af både pistoler, der skyder med skumpile eller vand, og andet legetøj, der passer ind i deres fantasi,” siger Jesper Faurschou.

”Med Paw Patrol lever børnene sig ind i et tegneserieunivers, hvor de er ude at redde verden. Sammen med venner fra Paw Patrols, naturligvis.”

”Og så er der altid Gurli Gris.”

 Legetøj udklædning
 

Til de forskellige sæsoner

Hos Buddy Legetøj finder du spændende og aktuelt legetøj til børn i alle aldre til fornuftige priser. 

Du kan både finde de helt nye legetøjs-trend og alle de klassiske typer. Og så er der legetøj til de forskellige sæsoner, hele året rundt. Kalendergaver til jul og julegaver. Udklædningstøj og tilbehør til fastelavn og Halloween, spil og underholdning til sjov i haven, kreativt legetøj eller brætspil til en hyggestund indenfor. 

Buddy Legetøj udsender syv legetøjskataloger hvert år. På buddy-leg.dk kan du altid se det aktuelle sæsonkatalog.

BonusInfo:
Du optjener 8% bonus, når du handler hos Buddy Legetøj og betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. 
Find nærmeste butik her.