FBF - Omegn

Østervang Feriecenter

Rundt om Østervang Feriecenter

Lolland Falster har masser at byde på af ferieaktiviteter, gårdbutikker, strudsefarme, frugtplantager, gallerier og kunsthåndværk. Her er haver og parker, museer, oldtidsminder, slotte og herregårde, et Zoo og ikke mindst lokale smagsoplevelser.

Af turistmål kan nævnes:

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have - hvor du udover dyrene kan opleve Falsters bedste legeplads med det nye klatreland, som bl.a. har 8 meter høje tårne og svæve- og rutsjebane.
Krokodille Zoo - som kan præsenterer den næststørste samling i verden med 21 ud af 23 eksisterende krokodillearter.  Desuden findes her også andre krybdyr mm.
Middelalder Centret i Nykøbing F. - hvor du kommer så tæt på middelalderen, at du tror, det er virkeligt. Her kan du se, føle og lugte middelalderen, og du kan tage en snak med byens borgere.
Nysted – Danmarks ældste købstad
Fuglsang Kunstmuseum - som rummer en meget fin samling af dansk kunst fra slutningen af 1700-tallet og frem til i dag.
Falsters Minder i Nykøbing F. - som har til huse i Czarens Hus og er et kulturhistorisk - arkæologisk museum, hvis emneområde strækker sig fra oldtiden frem til i dag.
Stiftsmuseet i Maribo - som indeholder fine fund fra stenalderen, bl.a. fra landsdelens mange dysser og jættestuer, og en imponerende samling af flintøkser.
Musik og Teater på Lolland-Falster har et varieret udbud af spændende musik- og teateroplevelser. Der er oplevelser for enhver smag.

Svømmehaller
Vi kan henvise til følgende: 

SvømmeCenter Falster 
(Der er 9,5 km. – ca. 12 minutter i bil)
Kringelborg Alle 3
4800 Nykøbing F
Telefon: 54 73 15 40
www.sc-falster.dk

Nordfalster Svømmecenter
(Der er 27 km. – ca. 30 minutter i bil)
Stationspladsen 8
4840 Nørre Alslev
Telefon: 54 73 15 40
www.n-sc.dk

Lalandia i Rødby
(Der er 56 km - ca. 50 minutter i bil)
Lalandia Centret 1
4970 Rødby
Telefon: 54 61 06 27
Dagsgæst se: www.lalandia.dk/da/Aquadome/Pages/DagsgaesterRoedby.aspx

Aktiv ferie

Cykelruter – se Lolland-Falsters turistinformations hjemmeside for nærmere information. Her er et hav af gode cykelruter til en aktiv cykelferie. Af andre aktiviteter kan bl.a. nævnes: Marielyst Golfklubs naturskønne 18 hullers bane, vandreferie, lystfiskeri, sejlture og ferie på hesteryg.

Læs mere på: visitlolland-falster.com hvor du kan læse mere og bliv inspireret til din ferie.